TAJEV Sadece Benim İçin 2017

  • 21
  • EYL

TAJEV Sadece Benim İçin 2017

Sadece Benim İçin

Türk Alman Jinekoloji Eğitim, Araştırma ve Hizmet Vakfı (TAJEV) olarak gelenekselleşen sosyal sorumluluk projemizi bu yıl Hatay'da gerçekleştirdik.

Hatay; insanlığın ilk yerleşim yerlerinden biri, geçmişten günümüze farklı kültürlerin ve farklı inançların bir arada yaşadığı, birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış barış, kardeşlik ve hoşgörü kentidir.

Daha önceki sosyal sorumluluk projelerimizde olduğu gibi en büyük amacımız özellikle bölgedeki kadın doğum uzmanı ve aile hekimlerine bilimsel katkı sağlamak, halk toplantısıyla konusunda uzman kişilerle halkı buluşturmak ve tarama programlarını yürütmektir.

Değerli meslektaşlarımızın destekleri ve “Sadece Benim İçin” sloganı ile sağlıklı ve mutlu yarınlar felsefemizle projemiz 08-09 Eylül 2017 tarihleri arasında Hatay Kültür Merkez’inde gerçekleştirilmiştir.

Meslektaşlarımıza yönelik eğitimde 300’den fazla meslektaşımız katılmış ve Halk Oturumu’nda 200’e yakın Hatay’lı vatandaşlarımız kadınlı-erkekli katılmıştır. Vatandaşlarımız kadın sağlığıyla ilgili tüm merak ettiklerini sormuş ve cevaplarını almışlardır.

Bir sonraki sosyal sorumluluk projemizde buluşmak dileğimizle.

Sadece Benim İçin

Sadece Benim İçin Hatay